로고

SULSEAM
korean한국어 로그인

자유게시판

استانداردهای ناودانی

페이지 정보

profile_image
작성자 Kam Krouse
댓글 0건 조회 24회 작성일 24-08-05 18:16

본문

کاربرد ناودانی در سازه
از دیگر کاربرد ناودانی در ساختمان‌سازی می‌توان به استفاده از آن برای ساخت چهارچوب و قاب درب‌ها و پنجره‌ها اشاره کرد. درب و پنجره در ساختمان در حقیقت به عنوان ورودی هر محل، به منظور تهویه‌ی هوا یا ارتباط با سایر فضاها مورد استفاده قرار می‌گیرند. لذا قاب یا چهارچوبی که بتوان از طریق آن درب یا پنجره را در دیوار مورد نظر متصل نمود، از الزاماتی است که با استفاده از ناودانی قابل اجرا است.

کاربرد ناودانی در ساخت سقف
در این بخش خرید ناودانی از مقاله کاربرد ناودانی در ساختمان‌ سازی، به بررسی نحوه‌ی استفاده از این محصول در ساخت سقف می‌پردازیم. جالب است بدانید که می‌توان از ناودانی فولادی به عنوان تیرچه در سقف‌های سبک هم استفاده کرد. از آنجایی که ناودانی‌ها در مقایسه با انواع تیرهای چوبی کوچک‌تر و سبک‌تر هستند و مقاومت بالاتری هم دارند، فشار بیشتری را تحمل می‌کنند. در حقیقت خرید ناودانی این تحمل فشار بیشتر از مهم‌ترین مزیت‌های ناودانی محسوب می‌شود.

بالاتر توضیح دادیم که تفاوت در بالهای طراحی‌شده متناسب با دو استاندارد UPE و UPN است؛ به بیان روشن‌تر، استاندارد یا مدل UPE (بال موازی) مناسب برای ناودانی C شکل است. اما استاندارد یا مدل UPN (بال مخروطی) برای انواع ناودانی U شکل کاربرد دارد. خبر خوب اینکه هر دو استاندارد در داخل کشور و در خط تولید ناودانی، تولید و عرضه می‌شود. برای دیدن راهنمای علامت اختصاری ناودانی کلیلک کنید.

نحوه‌ی سایزبندی ناودانی
بعد از بررسی کاربرد ناودانی در ساختمان سازی، به بررسی نحوه‌ی سایزبندی این محصول می‌پردازیم. سایزبندی انواع مختلف ناودانی از مقاطع فولادی روی ارتفاع آن‌ها انجام شده و عدد مربوطه هم برحسب سانتی‌متر بیان می‌شود. بنابراین ناودانی ۳ دارای ارتفاع ۳ سانتی‌متر و ناودانی ۶ هم دارای ارتفاع ۶ سانتی‌متر است.

کارخانه‌های تولیدکننده ناودانی در ایران
از جمله‌ی مهم‌ترین کارخانه‌های تولیدکننده ناودانی در کشور می‌توان به ذوب آهن اصفهان، کارخانه نورد فولاد تهران، کارخانه فولاد البرز غرب، کارخانه دهشیر یزد، شکفته مشهد، فولاد کوهپایه و کارخانه فولاد فراد اشاره کرد. در بین موارد فوق، ناودانی اصفهان که توسط مجموعه ذوب آهن تولید شده است، به دلیل بهره‌گیری از ماشین‌آلات و تکنولوژی‌های روز دنیا و رعایت کلیه???ی استانداردها از پیوان کیفیت بالایی برخوردار بوده و توانسته سهم عمده‌ای از بازار را به‌خود اختصاص دهد.

navdoni-2.pngناودانی‌های UPN با بال‌های صاف و موازی به شکل حرف U
ناودانی‌های UPE با بال‌های مخروطی به شکل حرف C
پیوان امکان دسته‌بندی انواع ناودانی بر اساس شکل جان هم وجود دارد. بر همین اساس ناودانی‌ها به دو دسته‌ی ساده و مشبک تقسیم می‌شوند که در قسمت بعد به بررسی آن‌ها می‌پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند تولید ناودانی کلیک کنید.

انواع مختلف ناودانی بر‌اساس شکل ظاهری
در ادامه به انواع مختلف ناودانی بر اساس شکل ظاهری اشاره شده است. هر پروژه اقتضای خاص خودش را دارد. بنابراین در زمان خرید ناودانی باید مقاطع فولادی به شکل ناودانی و تناسب آن با پروژه توجه ویژه داشت.

نکته مهمی ‌که باید در نظر داشته باشید این است که فرمول بالا فقط برای محاسبه وزن ناودانی سنگین به کار برده می‌شود. برای محاسبه وزن ناودانی سبک نمی‌توانید از این فرمول استفاده کنید. توجه داشته باشید هر چه وزن ناودانی به اعداد موجود در جدول اشتال نزدیک تر باشد، کیفیت مطلوب‌تری دارد. همچنین لازم است بدانید وزن ناودانی تولیدی در کارخانه‌های مختلف با یکدیگر و جدول اشتال متفاوت است و بیشتر کارخانه‌های ایران ناودانی سبک تولید می‌کنند.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.