로고

SULSEAM
korean한국어 로그인

자유게시판

σκύλος σκύλος σκύλος ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Ο πρώτος σκύλος που κατέκτησε το Έ…

페이지 정보

profile_image
작성자 Carmelo
댓글 0건 조회 12회 작성일 24-12-29 20:31

본문

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Ο πρώτος σκύλος που κατέκτησε το Έβερεστ έγινε ο Ρούπι, ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι που σώθηκε από χωματερή στην Ινδία......
8394BA96B901BF501E1DFCFFF2306761.jpg
Ο πρώτος σκύλος που κατέκτησε το Έβερεστ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Ο Ρούπι έφτασε σε ύψος 5.346 μέτρων




Ο πρώτος σκύλος που κατέκτησε το Έβερεστ έγινε ο Ρούπι, ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι που σώθηκε από χωματερή στην Ινδία.



Η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Τζόαν Λέφσον, υιοθέτησε τον Ρούπι, ηλικίας 11 μηνών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ βρισκόταν στην ορεινή πόλη Leh στην Ινδία, και αποφάσισε να τον πάρει μαζί της στην βάση κατασκήνωσης του Έβερεστ, σε ύψος 5.346 μέτρων.



Έτσι οι δυο φίλοι συμμετείχαν στην αποστολή «Expedition Mutt Everest 2013» που ξεκίνησε στην πόλη Lukla στα Ιμαλάια στις 14 Οκτωβρίου, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για τα αδέ σποτα και να προωθήσουν τις υιοθεσίες ζώων.



Έπειτα από δεκατρείς ημέρες ορειβασίας κάτω από δύσκολες συνθήκες, η Τζόαν και ο Ρούπι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και έφτασαν στη βάση κατασκήνωσης. Η ιστορία τους έκανε τον γύρο του κόσμου.



Rupee1.jpg



Rupee2.jpg



Rupee3.jpg



Rupee4.jpg



Πηγή: econews.gr



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Παλαιό Φάληρο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Ένας σκίουρος πολύ υπναράς
Τον εγκατέλειψε η μητέρα του και τον υιοθέτησε κινηματογραφιστής του ΒΒC - Δείτε τις φωτογραφίες




«Μπαμπάς» ενός μικρού σκίουρου έγινε ο κινηματογραφιστής άγριας ζωής Paul Williams, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του μικρού τον οποίο βρήκε εγκαταλειμμένο από τη μαμά του στο Wilpattu National Park στη Σρι Λάνκα.



Ο 34χρονος ανέλαβε την… ανατροφή του μικρού Rob και για ένα μήνα κατάφερε να τον βοηθήσει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να αρχίσει να μεγαλώνει.



Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε η μαμά του να τον φροντίσει για δέκα εβδομάδες, αλλά ο άτυχος μικρούλης βρέθηκε μόνος σε ένα πάρκινγκ, μέσα στο σκοτάδι. «Στην αρχή νόμιζα πως ήταν νεκρός, μέχρι που πρό σεξα μια ανεπαίσθητη κίνηση. Τον έπιασα μαλακά στις χούφτες μου, ήταν αδύναμος και κρύος. Τον κράτησα εκεί και τον ζέστανα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να τον βάλω πίσω στη φωλιά, εκεί που θα ήταν οι γονείς του. Έτσι το έβαλα σε ένα δέντρο ψηλά, για να είναι ασφαλής, εικάζοντας ότι από εκεί είχε πέσει. Τον κάλυψα με φύλλα για να είναι ζεστός και ήλπιζα η μητέρα του να τον αναζητήσει και να ακούσει τις φωνούλες του. Αλλά την επόμενη ημέρα ήταν ακόμα εκεί».



Ο Williams έπεισε το υπόλοιπο συνεργείο από τη μονάδα φυσικής ιστορίας του BBC να χρησιμοποιήσουν τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό τους για να βρουν την οικογένεια του μικρού.



«Ψάξαμε όλη την περιοχή αλλά δεν βρήκαμε κανένα ίχνος σκίουρου. Χρησιμοποιήσαμε θερμικές κάμερες με τις οποίες εντοπίζουμε φωλιές αλλά και πάλι τίποτα. Δεν μπορούσα να τον αφήσω εκεί, θα είχε πεθάνει αν δεν τον είχα βρει», εξηγεί ο φωτογράφος στην Daily Mail.



Και κάπως έτσι ο μικρός Rob έγινε… επίτιμο μέλος του συνεργείου. Ο φωτογράφος ανέλαβε να τον ταΐζει, αρχικά με μία πλαστική σύριγγα, και πλέον το σκιουράκι έχει ενσωματωθεί στη ζωή του κινηματογραφικού συνεργείου.



Κατά τη διάρκεια της ημέρας κοιμάται στην τσέπη του πουκαμίσου του Paul και όταν βγαίνει είναι συνήθως για να… συνεχίσει τον ύπνο του, οπουδήποτε: μέσα σε ένα φλιτζάνι, πάνω στο λάπτοπ ή τη φωτογραφική μηχανή.



«Δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώνει γιατί ταξιδεύουμε πολύ, διανύουμε μεγάλες αποστάσεις και περνάμε όλη την ημέρα και μεγάλο μέρος της νύχτας δουλεύοντας. Φοβάμαι μήπως τον πιάσουν μαϊμούδες ή αδέ σποτα σκυλιά κι έτσι τον κρατώ στην τσέπη μου για να είναι σε ζέστη και Ασφάλεια. Από τότε που άνοιξε τα μάτια του έχει γίνει πολύ δραστήριος και δεν του αρέσει να κάθεται στο κουτί του. Μια μέρα πήδηξε έξω και ήρθε τρέχοντας στα χέρια μου όπου και αποκοιμήθηκε αμέσως», SEO Παλαιό Φάληρο εξηγεί ο Williams και προσθέ ΤΕΙ: «Στόχος μου είναι να τον μεγαλώσω αρκετά, να δυναμώσει και τότε να βρω μια λύση για τη φροντίδα του. Δεν μπορώ να τον πάρω πίσω στη Βρετανία, παρότι θα το ήθελα πολύ. Ψάχνω στα καταφύγια ζώων για κάποιον που θα αναλάβει να τον φροντίζει και σιγά σιγά να τον επανεντάξει. Αλλά προς το παρόν το ασφαλέστερο μέρος για εκείνον είναι οι παλάμες μου».



Ο Rob είναι ένας Ινδικός σκίουρος, γράφει η Daily Mail, που ξεχωρίζει από τις τρεις ρίγες στη ράχη του. Σκίουροι αυτού του είδους μπορούν να ζήσουν σε συνθήκες αιχμαλωσίας έως και πέντε χρόνια.



Δείτε τις φωτογραφίες



skiourosYpnos1.jpg



skiourosYpnos2.jpg



skiourosYpnos3.jpg



skiourosYpnos4.jpg



skiourosYpnos5.jpg



skiourosYpnos6.jpg



skiourosYpnos7.jpg



skiourosYpnos8.jpg



skiourosYpnos9.jpg



skiourosYpnos10.jpg



Αλεπού-νυχτερινός επισκέπτης σε σπίτι στο Λονδίνο
Τρομοκρατήθηκε η μητέρα όταν τη βρήκε να… γλείφει το πρόσωπο της κόρης της




Τον απόλυτο τρόμο, όπως η ίδια λέει, έζησε μία μητέρα στο Λονδίνο, όταν ανακάλυψε μία… αλεπού όχι μόνο να έχει εισβάλει στο σπίτι της αλλά και να έχει σκαρφαλώσει στο κρεβάτι της 6χρονης κόρης της και να της γλείφει το πρόσωπο!



Η Jo Williams από το Clapham στο νότιο Λονδίνο περιέγραψε τη σκηνή στη Daily Mail, τονίζοντας πως η μικρή Ava κοιμόταν και δεν έπαθε τίποτα αλλά η ίδια αφιέρωσε μιάμιση ώρα «παλεύοντας» να διώξει την αλεπού από το σπίτι της, Κατασκευή ιστοσελίδων: Κείμενα μέχρι αυτή να το σκάσει από παράθυρο της ταράτσας.



Η 40χρονη εργαζόταν στο γραφείο της που είναι δίπλα στο υπνοδωμάτιο της κόρης της όταν άκουσε έναν θόρυβο.



Έτρεξε στο δωμάτιο της μικρής και, προς μεγάλη έκπληξή της, βρήκε μία αλεπού σκαρφαλωμένη πάνω στο κοιμισμένο κορίτσι, να του γλείφει το πρόσωπο.



fear_fox1.jpg



Η ίδια λέει πως ίσως άρεσε στην αλεπού μια ειδική κρέμα με άρωμα φρούτων που βάζει στο πρόσωπο της 6χρονης κάθε βράδυ επειδή πάσχει από ξηροδερμία.



Η Williams κυνήγησε την αλεπού αρχικά μόνη της και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός γείτονα, επειδή ο άνδρας της έλειπε από το σπίτι.



«Αρχικά πάγωσα, Digital Marketing: Οδηγός για Επιτυχία στο Digital Marketing μετά έτρεξα και έβγαλα την Ava από το δωμάτιο», περιέγραψε η 40χρονη. «Η αλεπού είχε κάνει άνω κάτω όλο το δωμάτιο».



fear_fox2.jpg



Η Williams πιστεύει πως η αλεπού μπήκε στο σπίτι από την πίσω πόρτα, την οποία είχε αφήσει ανοιχτή στις 3 Σεπ Τεμβρίου που συνέβη το περιστατικό, ενώ απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να μην ταΐζουν τις αλεπούδες γιατί αυτό είναι που τις οδηγεί ολοένα και περισσότερο στις αστικές περιοχές.



fear_fox3.jpg



«Πολύς κόσμος ταΐζει τις αλεπούδες ξεχνώντας πως είναι βλαβερά ζώα. Εάν σταματήσουν, δεν θα συμβαίνουν περιστατικά σαν αυτό στο σπίτι μας. Έχουμε ακούσει για επιθέσεις αλεπούδων σε παιδιά και μόλις περάσει το σοκ και πέσει η αδρεναλίνη, συνειδητοποιούμε πόσο φτηνά τη γλιτώσαμε. Η κόρη μου δεν έπαθε τίποτα, δεν ξύπνησε καν, αλλά ποιος ξέρει πόσες αρρώστιες κουβαλούν οι αλεπούδες…», είπε.



Εκπρόσωπος της οργάνωσης The Mammal Society τόνισε πως παρότι οι αλεπούδες δεν είναι από τη φύση τους επιθετικές, μπορεί να γίνουν αν νιώσουν πως απειλούνται. «Είναι πράγματι πιθανό την αλεπού να προσέλκυσε η κρέμα στο πρόσωπο του κοριτσιού και να την έγλειφε όπως θα το έκανε ένας σκύλος, χωρίς καμία διάθεση επίθεσης. Όταν μία αλεπού επιτίθεται, είναι απλά το τελευταίος μηχανισμός για την άμυνά της, το κάνει από φόβο όχι από επιθετικότητα, συνήθως εάν την πλησιάζει άνθρωπος ή εάν νιώθει εγκλωβισμένη. Ωστόσο οι αλεπούδες εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με την ανθρώπινη παρουσία και τα ανθρώπινα περιβάλλοντα λόγω της αφθονίας του φαγητού στις πόλεις», εξήγησε και πρόσθεσε: «Πολλοί άνθρωποι ενθαρρύνουν τις αλεπούδες αφήνοντας στον κήπο φαγητό για άλλα ζώα. Για να ελαχιστοποιηθεί η περίπτωση να βρουν μια αλεπού στο σπίτι τους θα πρέπει να κλείνουν καλά τους κάδους των απορριμμάτων και να μην επιχειρούν να την εξημερώσουν. Χρειάζεται να μας φοβούνται, αν χάσουν το φόβο τους για μας θα γίνουν ακόμα πιο τολμηρές και τότε πιθανώς θα μπαίνουν ακόμα πιο εύκολα μέσα στα σπίτια».



Εκτιμάται πως υπάρχουν 33.000 αλεπούδες που ζουν σε αστικές περιοχές της Βρετανίας.







ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO
source: http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/610139/o-protos-skulos-pou-katektise-to-everest/

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO…

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.